✅ Casă și grădină
Renovarea băii, cum să o faci cu bani puțini?

Renovarea băii, cum să o faci cu bani puțini?

Întregul proces de renovare a băii este perceput deseori ca o adevărată provocare, însă dacă îți pui creativitatea la încercare și ai un plan bine pus la punct, ai oportunitatea de a transforma acest spațiu într-unul de-a dreptul încântător, fără a-ți epuiza însă economiile. Descoperă care sunt modalitățile prin care îți poți renova baia cu un buget redus!

Stabilește un buget realist pentru planurile tale

Ceea ce este bine de știut este faptul că stabilirea unui buget este pasul cel mai important cu care ar trebui să începi un proiect de renovare. Analizează cu atenție acest aspect și ia cea mai bună decizie cu privire la suma pe care urmează să o aloci procesului de renovare! Potrivit designerilor, este recomandat să identifici elementele esențiale care trebuie abordate și care ar avea un impact major asupra funcționalității și esteticii băii.

De asemenea, nu uita să incluzi în buget și o rezervă pentru situațiile imprevizibile cu care te poți confrunta pe durata procesului de renovare a acestui spațiu.

Ocupă-te chiar tu de întreg procesul de renovare

Ești o persoană foarte practică, ce nu ar spune „nu” unei noi provocări? Atunci ar fi recomandat să te implici activ în fiecare etapă din procesul de renovare a băii. Implicarea personală nu doar că te va ajuta să faci economii considerabile, însă îți va aduce totodată și un plus de satisfacție la final. Îți dorești să dai un refresh băii și să vopsești pereții într-o nouă nuanță?

Ei bine, te poți ocupa chiar tu de acest proces și vei observa că este mult mai simplu decât ai crede! Ba mai mult, ai ocazia de a achiziționa materiale la prețuri avantajoase, dacă analizezi cu atenție ofertele și reducerile din magazinele de specialitate.

Se spune că alegerile în materie de home-deco definesc o persoană, nu-i așa? Realizează elemente de decor handmade și vei da un plus de autenticitate băii tale. Obiectele de tip „do it yourself” reprezintă o inovație în designul interior și te vor ajuta totodată să economisești bani.

Alege piese de mobilier de cea mai bună calitate

Îți dorești să faci o investiție optimă pentru confortul casei tale? Atunci știi deja că piesele de mobilier pentru baie ar trebui să fie fabricate din materiale de cea mai bună calitate. Îndreaptă-ți atenția către gama de produse Drimus, iar dulapurile și lavoarele de baie în nuanțe de ivory, alb, gri, maro sau nuc vor completa cu succes întregul ambient și îți vor asigura totodată și un nivel sporit de calitate.

Pe lângă latura estetică, mobilierul pentru baie este și încăpător, ceea ce înseamnă că îți poți depozita articolele textile sau produsele cosmetice pe care le folosești cu regularitate în rutina ta de îngrijire de zi cu zi. Interesant este faptul că lavoarul și dulapurile au un design minimalist, integrandu-se cu succes în orice tip de ambient, de la băile amenajate în stil clasic, până la cele amenajate în stil modern.

Știai că există și modele de dulapuri suspendate pentru băile de dimensiuni reduse? Aceste piese nu doar că te vor ajuta să îți eficientizezi spațiul, însă prezinta și un design inovator, fiind apreciate în rândul utilizatorilor.

Sistemul de iluminare, un aspect important de care să ții cont

Lumina din baie nu doar că are un rol esențial în crearea unui ambient de poveste, însă este și cât se poate de practică ori de câte ori te pregătești să ieși în oraș și vrei să dai un refresh make-up-ului sau să verifici chiar și cele mai mici detalii. Folosește becuri de tip LED, deoarece acestea nu doar că te vor ajuta să economisești energie, însă au și o durata de funcționare mult mai mare comparativ cu alte tipuri de becuri. De asemenea, iluminatul uniform reduce totodată senzația de oboseală a ochilor și îmbunătățește vizibilitatea din întreaga cameră.

În societatea modernă, există o gamă variată de produse ce îmbină latura estetică cu latura practică, iar oglinda cu iluminare LED este un exemplu concludent în acest sens. Dacă îți dorești să îți reamenajezi baia și să o transformi într-o oază de răsfăț pentru tine și cei dragi, atunci ar trebui să optezi pentru o oglinda cu iluminare LED, deoarece aceasta nu doar că va oferi un aspect desăvârșit băii tale, însă se dovedește a fi ideală în activitățile de make-up.

Accesoriile fac diferența în procesul de amenajare a băii

Miciile detalii fac întotdeauna diferența, iar același aspect se aplică și atunci când vine vorba de amenajarea băii. Nu trebuie să dispui de un buget foarte generos pentru a transforma baia într-un spațiu cât mai confortabil. Din întregul ambient nu ar trebui să lipsească articolele textile de cea mai bună calitate, cum ar fi prosoapele din bumbac organic.

De asemenea, plantele decorative și lumânările parfumate pot transforma baia ta într-un sanctuar al relaxării, aspect ce nu poate decât să te încânte în acele seri de toamnă când tot ce vrei să faci este să ajungi acasă și să faci o baie în timp ce asculți muzică ambientală pe fundal și te bucuri de momentul tău de pauză dupa o zi aglomerată la job.

Nu uita nici de covorașele pentru baie, deoarece acestea vor adăuga un strop de textură și culoare și vor oferi acea senzație de cozy.

Prin urmare, îți poți renova baia și cu un buget mai mic, asta dacă îți planifici cu atenție fiecare etapă și te implici cât mai mult  în acest proces. Vei descoperi că nu este nevoie de o investiție majoră pentru a-ți transforma baia într-un spațiu plăcut, funcțional și estetic.

Ține cont de aceste detalii și te vei bucura de un nou ambient care să îți reflecte totodată personalitatea și stilul în materie de design interior! Atunci când vine vorba de confortul casei tale, fiecare detaliu contează, nu-i așa?

Intra pe www.drimus.ro pentru multe oferte la mobilier de baie, baterii, lavoare, dulapuri suspendate, oglinzi de baie și seturi complete.

Tags :

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *